perjantai 6. huhtikuuta 2007

Epic Movie arvostelut

Epic Movie

Ohjaus: Jason Friedberg ja Aaron Seltzer
Pääosissa: Kall Penn, Adam Campbell, Jennifer Goolidge, Jayma Mays, Faune A. Champers, Crispin Glover, Tony Cox, Fred Willard ja Carmen Electra
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Gendre: Komedia
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 86 min

Epic Movien pääpilailun kohteena on elokuvat Jali ja suklaatehdas ja Narnian tarinat. -Elokuvan alussa neljä toisilleen tuntematonta ihimstä saa kultaisen lipun suklaalevystä jolla he pääsevät Willyn (Glover) namitehtaaseen vierailulle. Willy osoittautuu kuitenkin kauheaksi pervertikoksi ja nelikko lähtee piilosalle häntä. -Nelikon hölmö blondi Lucy (Mays) menee piiloon vaatekomeroon ja päätyy ihmeelliseen maailmaan -Gnarniaan. -Myös porukkaan kuuluva Edward (Penn) päätyy Gnarnian ihmeelliseen maailmaan ja sielä hän törmää Gnarnian ilkeään haltiattareen -White Bitch (Goolidge). -Pian myös Peter (Campbell) ja Susan (Champers) päätyvät Gnarniaan ja heistä tulee yhdessä sankareita joiden pitää lyödä ilkeä White Bitch. Siihen he tarvitsevat Aslonin (Willard) apua. -Ja Jack Swallovillakin (Darrell Hammond) on jotain hampaankolossaan White Bitchiä vastaan. -Taistelu voi alkaa.

...

Epic Moviessa pilaillaan Narnian tarinoiden ja Jalin lisäksi mm. Davinci koodilla, Superman Returnsilla ja Pirates of the Caribbeanilla, mutta ei kauhean onnistuneesti. -Muutamassa kohdassa pääsi pieni naurahdus, mutta muuten leffa oli kyllä aika pettymys ollakseen suosikki lajityyppini -alapäähuumorikomedia. Oheinen kuva osuu tälläkertaa lähes oikein. Leffa ansaitsis melkein kaksi tähteä, mutta nostetaan toisilla kahdella. Kyllä siinä kuitenkin muutama hauska kohtaus oli joka pikkasen pelasti täydelliseltä pettymykseltä. Mutta Scary Movien tasolle tuo ei noussut. -Ne ovat sentään lähes täyden kympin leffoja, mutta tämä pääse lähellekkään kymppiä. -Raaskinko edes suositteleman DVD:ltä vuokrattuna?

...

:):):):)/:):):):):):):):):):)

1 kommentti:

sh1raz kirjoitti...

Melkein vois tosiaan jättää DVD:kin väliin :/, huoh mikä elokuva |O... :'(... :D!

Salatut elämät

Jakso 4581: Matiaksella menee shoe kurkkuun. Matias-hahmo todistaa ryöstötilanteen..., mutta jäätyy täysin.