perjantai 11. toukokuuta 2007

Godfather part II (1974)


Noniin, nyt on sitten aika katsoa toinen ja pisin osa -Kummisetä trilogiasta. -3h 12min kestää elokuva. -Ja välissä on pidettävä ruokatauko mikäli en sit saa syödä telkun ääressä. -Eli tosi myöhään menee, mutta nythän on viikonloppu -pidennetty sellainen, eli saakin mennä myöhempään. -Nyt juonisepitys ja sit leffaa.
...
Godfather part II

Tämä loistava jatko-osa ensimmäiselle Kummisetä -elokuvalle jatkaa Corleonen perheen mahtimiesten tarinaa. Toisessa osassa ohjaaja Francis Ford Coppola kertoo rinnakkain kahden sukupolven elämästä. Don Viton lapsuuden ja nuoruuden -roolissa lahjakas Robert De Niro -ja perheen nuorimman pojan Michaelin (Al Pacino) nousuun uudeksi Doniksi. Ensimmäisen Kummisedän näyttelijäkaarti jatkaa rooleissaan, ja he ovat Coppolan johdolla tehneet kiistatta elokuvahistorian parhaan jatko-osan. Robert De Niro sai ensimmäisen Oscarinsa ja elokuva palkittiinkuudella Oscarilla, mm. vuoden parhaana elokuvana.


Ei kommentteja:

Päivän juoma: Fizz Original Dry

Oli jälleen sunnuntaisaunat porukoilla ja otin saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovel...