torstai 3. toukokuuta 2007

Pari uutta DVD:tä taas


Viimeisen työharjoittelupäivän kunniaksi ja koska minulla sattui olemaan 11 euroa lompakossa, päätin sit poiketa Kampin Anttilassa katsomassa tarjousleffoja ja käsiini osuivat pitkän etsinnän jälkeen seuraavat kaksi leffaa:
Payback -Tilinteko
Mel Gibsonin tähdittämä kova actiontrilleri. -Kävin katsomassa tuon leffassa Tontsan ja yhen toisen kaverin kanssa, jonka nimeä en nyt lähde levittelemään. Mutta Matsku se ei ollut. -Tuolloin emme käyneet vielä kolmisteen leffoissa. -Nojoo, sama se. Mutta hyvä leffa tosiaan tämä Payback ja siitä onkin aikaa kun viimeksi sen näin, eli oli hyvä löytö...
...
-Toinen löytöni oli hieman tuoreempi leffa -Dukes of Hazzard, jonka kävin katsomassa peräti kaksi kertaa teattereissa. Ekan kerran ittekseni, jollion nauroin hillitömästi -ja toisen kerran silloisen tyttöystäväni kanssa, jolloin nauroin vähemmän sillä exääni ei huvittanut leffa tippaakaan jolloin minultakin lässähti tunnelma. -Mutta hyvä leffa silti -yksin katsottuna taas varmaan jaksaa naurattaa -jees löytö tämäkin. -Taino "löytö", ainahan se on ollut sielä hyllyissä -nyt vaan tarjouksessa 4,95 kuin myös Gibson leffa Payback.

Ei kommentteja:

Salatut elämät

Jakso 4581: Matiaksella menee shoe kurkkuun. Matias-hahmo todistaa ryöstötilanteen..., mutta jäätyy täysin.