sunnuntai 29. heinäkuuta 2007

The Simpsons Movie arvostelut


The Simpsons Movie

Ohjaus: David Silverman
Äänirooleissa: Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith, Harry Shearer, Hank Azaria, Marcia Wallace, Joe Mantegna, Albert Brooks ja Tom Hanks (itseään)
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Gendre: Komedia
Ikäsuositus: K-7
Kesto: 87 min


Leffan stooria ei voi oikein kertoa vahingossa spoilaamatta mitään, joten enpä nyt lähde yrittämään spoileritonta tekstiä väsäämään. Eli suoraan arvosteluiden kimppuun.

Valitettavasti Simpsonit elokuva jäi pieneksi pettymykseksi. Se ei ollut niin hauska mitä odotti. Ja kun trailereissakin oli kerennyt nähdä hauskimmat pätkät, niin nekään eivät tahtoneet enää kauheasti naurattaa. Mikään über pettymys se ei kuitenkaan ollut. Kyllä siinä muutamassa kohtaa sai nauraa. -Saa nyt kuitenkin nähdä, jaksaako sitä kuitenkaan DVD:lle hankkia. Ehkä ei ainakaan ihan uutuusleffana. Ale-laarista vois jo harkita. Ellei sit jotkut TOD upean näköiset kuoret DVD:ssä ja TOD LOiSTavat extrat leffassa, niin sit on siinä ja siinä, että uutuutena. Jos olis vaikka uuden Simpsons tuotantokauden neljä ekaa jaksoa tyyliin, niin sit khyl TOD. -Lopputeksteissa Maggie vauvan ekat sanat oli "sequel". Onkohan sit oikeesti tulossa. -No takuulla.
...

:):):):):):):)/:):):):):):):):):):)

Ei kommentteja:

Salatut elämät

Jakso 4581: Matiaksella menee shoe kurkkuun. Matias-hahmo todistaa ryöstötilanteen..., mutta jäätyy täysin.