lauantai 29. syyskuuta 2007

Aachi & Ssipak sepitys ja arvostelu

Juu. Tää ei nyt ole sellanen varsinainen leffa-arvostelu, missä on ohjaajat ja näyttelijät mainittuna, sekä tuotantovuodet ja tuotantomaat. -Tässä nyt vaan lyhyesti sepitän mistä leffassa oli kyse ja sit kehaisen pikkasen.

Joop, eli. -No leffassa oli sen verran käsittämätön juoni, etten saanut siitä tolkkua pätkääkään. Leffan ymmärtämistä ei helpottanut se, että tekstitys oli englanniksi kun leffassa puhuttiin koreaa. -Mutta muuten leffa oli erittäin viihdyttävä ja paikoin jopa hauska. Ollakseen piirretty leffa se oli aika hemmetin väkivaltainen. -Kuvassa olevat siniset "vaippajengiläiset" tappoivat vaan ihmisiä ja sitten oli superkyttä joka tappoi puolestaan niitä. Ja pääosassa kaksi kaverusta, joista toinen ihastuu kuvassa olevaan typykkään. -Leffassa oli Matrixin kaltaisia ammuskelukohtia ja paljon seksivitsejä. -Oli ihan mielenkiintoinen leffakokemus. Hieman erilainen. -Nyt ei tule hymiöasteikkoa.

Ei kommentteja:

Päivän juoma: Fizz Original Dry

Oli jälleen sunnuntaisaunat porukoilla ja otin saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovel...