tiistai 9. lokakuuta 2007

Knocked Up -Paksuna arvostelut

Knocked Up -Paksuna

Ohjaus: Judd Aparow
Pääosissa: Seth Rogen, Katherine Heigl, Paul Rudd, Leslie Mann ja Harold Ramis
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Genre: Komedia
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 129 min

Ben Stone (Rogen) on pilveä polttava, kavereidensa kanssa pornahtavaa nettisivua pitävä työtön luuseri. Alison Scott (Heigl) puolestaan on TV-tuottaja, joka juuri sai ylennyksen talk shown juontajaksi. Yhtenä päivänä nämä kaksi eri tahoa kohtaavat illalla baarissa. Ben tarjoaa Alisonille ja tämän siskolle Debbielle oluet ja kohta ollaankin Alisonin kotona..., -niissä hommissa. -Kuluu 8 viikkoa ja he eivät ole kuulleet toisistaan sitten ensi tapaamisen. -Ja Alison saa selville, että hän on raskaana. Ja että Ben on lapsen isä. -Tästä alkaa alkuunsa hyvin riitaisa suhde.

Knocked Up elokuva on paikoin hieman tylsähkö elokuva -kiitos draamakohtien, jotka pisti lähes itkemään. Muutoin leffa oli ihan hauska -törkeää läpänheittoa riitti kyllä. Cameorooleissa vilahteli useita tuttuja Hollywood kasvoja, mm. Jessica Alba ja Steve Carell. -Leffassa vilahti myös aikuisviihteesstä paremmin tunnettu Stormy Daniels, jonka muuten olen nähnyt livenä. -Draaman takia pisteitä valitettavasti kyllä vähän ropisee, muuten oli kyllä ihan katsottava leffa.
...

:):):):):):):)/:):):):):):):):):):)

Ei kommentteja:

Päivän juoma: Fizz Original Dry

Oli jälleen sunnuntaisaunat porukoilla ja otin saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovel...