perjantai 21. joulukuuta 2007

Heartbreak Kid -Sekaisin suhteessa arvostelut

Heartbreak Kid -Sekaisin suhteessa

Ohjaus: Peter ja Bobby Farrelly
Pääosissa: Ben Stiller, Michelle Monaghan, Jerry Stiller, Malin Akerman ja Carlos Mencia
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Genre: Komedia
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 115 min


Eddie Cantrow (Stiller) luulee löytäneensä elämänsä naisen törmätessään kaupungilla kauniiseen Lila (Akerman) nimiseen neitokaiseen. Ei kauankaan kun he menevät jo naimisiin. -Häämatkalla Lilasta paljastuukin aivan hirmuisa akka ja Eddie yrittää esittää kuin edelleen rakastaisi vaimoaan, vaikka oikeasti tekisi mieli ottaa jalat alle. Häämatkallaan Eddie törmää Miranda (Monaghan) nimiseen naiseen, joka on koko sukunsa kanssa jokavuotisella reissullaan. Eddie ystävystyy Mirandan sukuun ja samalla ihastuu Mirandaan. -Omalla häämatkallaan.

Farrellyn veljekset tekivät sen taas. -Aivan LOiSTava romanttinen hömppäkomedia. -Veljesten tuttu huumorintaju näkyy ja naurattaa tässäkin leffassa. -Enpä kuitenkaan viitsi spoilata kertomalla hauskimpia kohtia mikäli kiinnostaa joskus nähdä. Jos ei aivan teattereihin jaksa, niin ainakin DVD:ltä kannattaa katsoa -vuokrata, tai lainata minulta. -Aivan uskomattoman hauska elokuva. Suosittelen.
...

:):):):):):):):):):)/:):):):):):):):):):)
...

EDIT. Hymiöpisteytykseen liittyen tulossa oma blogauksensa.

Ei kommentteja:

Päivän juoma: Fizz Original Dry

Oli jälleen sunnuntaisaunat porukoilla ja otin saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovel...