maanantai 7. huhtikuuta 2008

Jumper arvostelut

Jumper

Ohjaus: Doug Liman
Pääosissa: Hayden Christensen, Jamie Bell, Samuel L. Jackson, Diane Lane, Rachel Bilson, Michael Rooker ja Tom Hulce
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 88 min / USA:90 min
Arvosana: :)


David Rice (Christensen) on tavallinen nuori kundi, jolla on erikoinen voima. David voi nimittäin hypellä paikasta toiseen -kodistaan New Yorkissa Rooman vilkkaille kaduille Italiaan, sieltä Saharan hiekkadyyneille ja sieltä Lontooseen Big Benin kellotorniin. -Ja vain teleporttimaisesti siirtyen. -Davidille on kykynsä ansiosta nimitys: -hän on Jumper ja hän ei ole ainoa sellainen. -Hän törmää Roomassa ollessaan toiseen Jumperiin Griffiniin (Bell), joka on seurannut hänen touhujaan. -On myös toinen, joka seuraa Davidia, nimittäin Jumpereita metsastävä, heitä koko sydämestään vihaava Roland (Jackson), joka tappaa kaikki kiinni saamansa Jumperit. -Alkaa hillitön hyppiminen maasta toiseen ja suojeltavana on niin oma nahka, kuin lapsuudenajan ihastus Millie Harrisin (Bilson) henki.

Jumper saa vain (:)) hymiön ollessaan paikoin tosi puuduttavan tylsä, mutta kelpaa kuitenkin tehosteidensa puolesta loppupeleissä ihan katsottavaksi leffaksi. -Kiitos niiden, leffa ei ole täysin floppi. -Kelpaa juuri DVD kokoelmiin, tosin vasta kun on tiputtanut hintaansa mahdollisimman pieneksi, että sen viitsii ostaa.

Ei kommentteja:

Päivän juoma: Fizz Original Dry

Oli jälleen sunnuntaisaunat porukoilla ja otin saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovel...