maanantai 30. kesäkuuta 2008

The Happening arvostelut

The Happening

Ohjaus: M. Night Shyamalan
Pääosissa: Mark Wahlberg, Zooey Deschanel, John Leguizamo ja Ashlyn Sanchez
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Trilleri
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 91 min
Arvosana: :)


Kummallinen itsemurhien aalto alkaa yhtäkkiä New Yorkin Central Parkista ja sitä luullaan aluksi terroristien aiheuttamaksi tapahtumaksi. -Kaupunki evakuoidaan, mutta pian ihmisiä alkaa kuolla muuallakin ja selviää pian, että kyseessä ei olekkaan ehkä mikään terroristi-isku. -Vaan aivan jostain muusta. Yksi asia on ainakin selvä; se iskee isoihin ihmis ryhmittymiin. -Sen saa huomata New Yorkilainen opettaja Elliot Moore (Wahlberg) vaimoineen (Deschanel) ja muutama muu pakenija. -Mikä tahansa mikä aiheuttaa ihmisten käyttäytymisen itsetuhoisesti ei iske pieneen ihmisjoukkoon.

Ei vedä vertoja Kuudes aisti elokuvalle, mutta silti ihan mukiinmenevä jännityspätkä. Paikoittaisen tylsyytensä ansiosta ansaitsee vain (:)) hymiön koska jännityskään ei ollut kuitenkaan niin hyvää, että olisi ihan hitusen jopa pelottanutkin. -Mutta ehdottomasti DVD kokoelmiin jännitysleffoihin.

Ei kommentteja:

Päivän juoma: Fizz Original Dry

Oli jälleen sunnuntaisaunat porukoilla ja otin saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovel...