tiistai 5. elokuuta 2008

The X-Files: I Want to Believe arvostelut

The X-File: I Want to Believe

Ohjaus: Chris Carter
Pääosissa: David Duchovny, Gillian Anderson, Amanda Peet, Billy Connolly, Xzibit ja Mitch Pileggi

Tuotantovuosi: 2008

Tuotantomaa: USA/Canada

Genre: Scifitrilleri

Ikäsuositus: K-15
Kesto: 105 min
Arvosana: :/

FBI tutkii naisagenttinsa katoamista meedionkyvyt omaavan pedofiilipapin (Connelly) avustuksella. -Pappi on näet nähnyt näkyjä kadonneesta agenttinaisesta. FBI pyytää lääkäriksi ryhtynyttä Dana Scullya (Anderson) ottamaan yhteyttä erakoituneeseen Fox Mulderiin (Duchovny). -Hän on nimittäin ainoa, joka pystyisi oikeasti auttamaan tapauksessa. -Siinä leffan juoni pähkinänkuoressa. Toivottavasti en spoilannut mitään. -Arvosteluihin.

Nyt joudun kyllä valitettavasti antamaan leffalle (:/) hymiön. -Pahasti jouduin näet pettymään. Oli kaukana ykkösen LOiSTavuudesta. -Mutta jotenkin osasin odottaa pettymystä ja kuten totesin jo aikaisemmassa blogauksessa X-Filesiin liittyen, kyllä se DVD:lle kaikesta huolimatta on sen ykkösen rinnalle hankittava. -Mutta teattereihin en kyllä suosittele -ja nyt osoitan tämän lähinnä MatoApinan muille jäsenille, että minulta vain DVD:tä lainaamaan.


Ei kommentteja:

Päivän juoma: Fizz Original Dry

Oli jälleen sunnuntaisaunat porukoilla ja otin saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovel...