keskiviikko 5. marraskuuta 2008

(C.S.I.)

Elävä Nukke. CSI pääsee taidokkaita pienoismalleja rakentavan sarjamurhaajan jäljille. Grissomin ja Sarahin suhde paljastuu. - Ensi keskiviikkona sarja jatkuu 8. tuotantokauden uusilla jaksoilla.
...
Mitäh?? -Onko niitä vielä kahdeksas tuotantokausikin vielä olemassa?? Siis kuinka monta näitä Las Vegasin CSI tuotantokausia nyt on vielä lisää? -Toivottavasti tää kasikausi on viimeinen -en muuten koskaan pääse siirtymään CSI: Miamin ostamiseen kun haluun eka saada hankituksi kaikki Las Vegasit pois alta.

2 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Jenkeissä on alkanu jo 9. kausi. Eiköhän kausia riitä niin kauan kun katsojia ja rahaa riittä sekä näyttelijät suostuu uusimaan sopimuksensa. Tosin näyttelijöitä kyllä aina löytyy uusia tilalle :p.

Hulk kirjoitti...

No nyt sitten muuttu suunnitelmat siten, että alan nyt ostella Miamia yksitellen kokoelmiin ku niitä Vegasin boxeja saa kuitenki odotella millon tulee uusi. Seiskakautta ei ole vieläkään näet tullut, niin voisi seuraavana sit joskus ostaa se Miamin ykköskauden..

Päivän juoma: Fizz Original Dry

Oli jälleen sunnuntaisaunat porukoilla ja otin saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovel...