lauantai 29. marraskuuta 2008

Madagascar: Escape 2 Africa arvostelut

Madagascar: Escape 2 Africa

Ohjaus: Eric Darnell ja Tom McGrath
Pääosissa: Ben Stiller, Chris Rock, Jada Pinkett Smith, David Schwimmer, Sacha Baron Cohen, Cedric the Entertainer, Bernie Mac, Andy Richter ja Alec Baldwin
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Animaatio
Ikäsuositus: K-7
Kesto: 89 min
Arvosana: :D

Ystävykset Alex (Stiller), Marty (Rock), Melman (Schwimmer) ja Gloria (Pinkett Smith) yrittävät ystävänsä Julien (Cohen) avustuksella päästä lentäen pois Madagascarista ja onnistuvatkin pääsemaan ilmaan, mutta ei pitkälle lennolle. Kone tekee pakkolaskun kekelle Afrikan savannia. -Savannilla kaverukset törmäävät isoon laumaan lajitovereitaan, mm. Marty tutustuu seepralaumaan ja ihmettelee miksi kaikki ovat niin samanlaisia kuin hän. Alex taasen tutustuu hallitsevaan leijonaurokseen joka paljastuu hänen omaksi isäkseen josta hän joutui erilleen pentuna. -Enaan ei kaivata kotiin New Yorkiin, Central Parkin eläintarhaan.

Sama hulvattoman hauska meininki jatkuu kuin ykkösleffassa. Tuttujen äänien ykkösestä lisäksi kuullaan muutama uusi tuttu ääni, nimittäin leffassa kuullaan Alec Baldwing ilkeänä Makunga leijonana ja edesmennyt Bernie Mac kuullaan Stillerin isäleijona Zuban äänenä. -Ehdottomasti ansaitsee (:D) hymiön. -Erittäin viihdyttävä oli vaikka nautintoa pilasi vieressä istuva ärsyttävä kakara joka koko ajan kyseli äidiltään "milloin tää loppuu...?" -Sellaset pitäis poistaa salista välittömästi.

Ei kommentteja:

Salatut elämät

Jakso 4581: Matiaksella menee shoe kurkkuun. Matias-hahmo todistaa ryöstötilanteen..., mutta jäätyy täysin.