perjantai 14. marraskuuta 2008

Tropic Thunder arvostelut

Tropic Thunder

Ohjaus: Ben Stiller
Pääosissa: Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey jr., Steve Coogan, Nick Nolte, Tom Cruise ja Matthew McConauhey
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Komedia
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 107 min
Arvosana:
:D

B-luokan toimintatähti Tugg Speedman (Stiller), pieruhuumorileffoista tuttu koomikko Jeff Portnou (Black) ja moninkertainen Oscar-voittaja Kirk Lazarus (Downey jr.) näyttelevät pääosia brittiläisen ohjaajan Damian Cockburnin (Coogan) Vietnam aiheisessa elokuvassa. -Kuvauksien kalleiman otoksen mennessä puihin näyttelijöiden söhläyksen ansiosta epätoivoinen ohjaaja ottaa neuvon vastaan kirjailija Four Leaf Taybackilta (Nolte) jonka samannimiseen novelliin elokuva perustuu. -Damian vie näyttelijäkaartinsa oikeaan viidakkoon kuvaamaan filmin loppuun. Mutta mitä filmiryhmä ei tiedä, että he ovat joutuneet keskelle oikeaa sotatanteretta.

Aivan LOiSTava elokuva. Hemmetin hauskaa parodiaa tehdään Vietnamsotaleffan tekemisestä. -Ja näyttelijäsuoritukset ovat kerrassaan hulvattomia. -Etenkin Tom Cruise vetää ehkä hauskimman roolinsa ikinä. Jack Black on tuttuun tapaansa hulvaton -ja Robert Downey jr. on kerrassaan mainio tummaihoisen sotilaan roolissaan. Nick Nolte on hauskassa roolissa ja itse elokuvan ohjaaja Ben Stiller heittää useaan otteeseen hauskaa läppää. -Ainoa joka nyt ei päässyt hauskuuttamaan leffassa on Matthew McConaughey, mutta se ei pilannut sentään leffaa. -Hyvä hän kuitenkin oli roolissaan. -Siis aivan upea elokuva -ansaitsee ehdottomasti (:D) hymiön ja paikkansa DVD kokoelmissa.


Ei kommentteja:

Päivän juoma: Fizz Original Dry

Oli jälleen sunnuntaisaunat porukoilla ja otin saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovel...