sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

12 Rounds arvostelut

12 Rounds

Ohjaus: Renny Harlin
Pääosissa: John Cena, Aidan Gillen, Ashley Scott, Steven Harris, Brian J. White ja Taylor Cole
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 108 min
Mun arvosana: :)
Tontsan arvosana: :/

Etsivä Danny Fisher (Cena) jahtaa pahaa rikollista nimeltä Miles Jackson (Gillen), joka on juuri toteuttanut suuren raharyöstön. Takaa-ajo päättyy huonosti, Milesin tyttöystävä (Cole) saa surmansa ja Miles syyttää tapahtuneesta Fisheriä. Vuosi tapahtuneen jälkeen Danny saa puhelun vanhalta tutulta. -Vankilasta karannut Miles on siepannut Dannyn tyttöystävän Mollyn (Scott) ja vaatii Dannya pelaamaan peliä nimeltä 12 Rounds. -Säännöt ovat -Dannyn on noudatettava Milesin jokaista asettamaa ehtoa ja suoriuduttava jokaisesta kierroksesta Milesin antamaan aikaan. -Kierros yksi on alkanut.

Tontsan kaa tuli tämä käytyä katsomassa ja omasta mielestäni leffa oli ihan viihdyttävä -kiitos toiminnan. -Tylsiä hetkiä kuitenkin oli, joten täten annan vain (:)) -hymiön. -Tontsaan ei rymistely uponnut. -Ei kuitenkaan aivan huono ollut, joten (:/) -hymiö, joka on tosin toiseksi huonoin, mutta vielä menettelee.

Toimintakohtausten ansiosta voisi harkita DVD:lle, mutta TOD vasta tarjousleffana. Tontsa tosin vannoi ettei enää toiste katso leffaa. No, mä nyt tykkäsinkin pikkasen enemmän.

Ei kommentteja:

Päivän juoma: Fizz Original Dry

Oli jälleen sunnuntaisaunat porukoilla ja otin saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovel...