sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

UPEITA ninjahyökkäyskuvia pamahtelee lisää galtsuun B)..:)...!!

Mietitte varmaan miten olen saanut hypättyä noin korkealle..? -No sängystä tietysti loikkasin ja TOD upeat kuvat kyllä tuli.

Ja galleriaan totta kai heti oli pistettävä -toinen oletuskuvaksi -FUCK YEAH..!!!

9 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Awesome B)! Varsinkin toi toka. Vielä siihen maahan muokkauksella joku viimeistä sivallusta vaille oleva uhri (esim. Tontsa :p) makaamaan, niin TOD kelpaa päivän... eiku kuukauden makeeks kuvaks =)... :D!

Hulk kirjoitti...

Yeah B).. -Eiku FUCK YEAH..!!

tkl84 kirjoitti...

Khyllä Hulk ois se parempi uhri :), koska kuten mun blogauksesta näkee :saint:, niin khyllä se miekanheilunta multakin sujuu *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

matsku84 kirjoitti...

No eihän Hulk nyt itteään voi viimeistellä :x... :p, ellei kyseessä oo joku The One:n kaltanen rinnakkaisulottuvuusleffa :D!

Shiraz kirjoitti...

Mä kun "luin" että uuden kuvan ottais :x... :o... :p... :D, mutta, no sillein vaan tekemään ja MINUT viimeistelemään Hulkin *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Ainoa että tarttis kolmannen jäsenen mukaan :/, koska :x, no itselaukasulla on aika hemmetin vaikea ajottaa :'(, tuplamiekkahyppy (toinen miekka; dildo :D) kun ei millään ainakaan onnistunu :(...

PS. Kerran kun uuden miekkakuvan oon blogassu :saint:, niin *SYDÄN*...

matsku84 kirjoitti...

Nääh :p, kyllä toi Hulkin kuva edelleen parhaalta "viimeinen sivallus" -kuvalta näyttää =), koska siinä miekka on ylhäällä tanassa tulossa alas uhria viimeistelemään B)... :D!

sh1raz kirjoitti...

Niin mä puhuin että uuden kuvan ottais jossa mä sivallan Hulkin :saint:, joka me joku päivä otetaankin =), FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Mutta siihen tarvii jonku muun kuvaamaan :/, mutta, no eiköhän semmonen tilaisuus kohta tule =)...

PS. Aika "jännästä" (:D) oon kirjottanu noi kaikki kommat eri tileillä :saint:... :x... :p... :D! Tai noh :p, kaks ekaa vaan :/, kolmannen (tän) tein tahalteen eri tilil B), joopS :p... :D! Neljänteekin kommaan ois vielä yks tili :saint:, ou yeah :D!

matsku84 kirjoitti...

No kuka nyt uuden kuvan ottoa jaksaa odottaa |O... :D, kun tossa on valmiina muokkausta varten täydellinen kuva :p?! Menee vaan kolmannen osapuolen saamisen odotteluaika nopeemmin tota muokatessa :saint:... :p, ja samalla saa 2 makeeta kuvaa (muokattu + kolmisteen tulevaisuudessa otettu aito) yhden sijaan =).

shiraz_cars kirjoitti...

Liian myöhään tajuttu :(, tänään kun luultavasti/eiköhän/no TOD (:D) pääsee vihdoin ottamaan sen aidon kuvan *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D! Niin paitsi eipä ois edes oikein huvittanu sitä muokkausta tehdä :/, koska :x, no Huora Vistassa (:|... |O) ei toimi PhotoShop :|... |O, tommosen TOD LOiSTavan kuvan kun nimittäin haluis tehdä kunnolla jos on tehdäkseen *SYDÄN*, FUCK YEAH B), joopS :p... :D!

PS. Kuten "luvattu" :p, neljäs tili käytös , damn I'm good :saint:, FUCK YEAH B), joopS :p, EHHEHEEEeeee :D!

DVD uutuus: Mr. Saturday Night

Mr. Saturday Night Samasta alelaarista lähti  mukaan myös tämä näkemätön komediaelokuva.