tiistai 2. kesäkuuta 2009

Salatuissa upea päätösjakso ja minulta jäi näkemättä

Kiesus, että pitikin lopettaa Salattujen seuraaminen. -Siinä kuitenkin tapahtuu aina jotain jännää. Kiitos lopettamiselle kuuluu television kusahtelulle, kuvan näkyessä, mutta äänen ollessa mykkä -eikä mitenkään korjattavissa. -No se siitä selittelyistä.
-Mutta mihinkäs jäinkään.. -niin, kuitenkin aina tapahtuu jotain jännää, kuten nytkin kesän 2009 päätösjaksossa kentaurin räjähdys, jonka onneksi sain katsottua YouTubesta -God bless YouTube. -Tässä vielä blogiini talteen kyseinen video.
...

Salatut Elämät päätösjakso 2009: Kentauri räjähtää!

Siis tollasta meen missaaman ja joudun jälkikäteen katsomaan.., mutta kelpaa se niinkin.

3 kommenttia:

Pepsi Max kirjoitti...

Joo ihan järjetön kauden lopetus - Pepsin blogissa aiheesta myös täällä

sh1raz kirjoitti...

On se vittu ihme ja kumma kun tämmönen paskasarja herättää huomiota, mutta sitten mikään muu ei pahemmin sitä tee (niin täällä, Hulkin blogissa), ainakaan näkyvästi (kts. kommentti)! No mutta, kaikilla hupinsa, mutta EN TODELLAKAAN voi tajuta miks vitussa tämmöstä ulostetta katellaan ja siitä keskustellaan muna/pillu pystyssä, GET A FUCKING LIFE?!?

sh1raz kirjoitti...

PS. Hulkin katselut khyllä hyväksyn :), kuhan sitä ei tehdä mun huoneessa ja tänne (mun huoneeseen) ei kuulu ton paskasarjan säälittävää säälittävemmät surku äänet.

Salatut elämät

Jakso 4581: Matiaksella menee shoe kurkkuun. Matias-hahmo todistaa ryöstötilanteen..., mutta jäätyy täysin.