perjantai 12. kesäkuuta 2009

Suffeli Puffi + illan leffa


Tämä suosikkeihini lukeutuva herkkupussi tuli tyhjennettyä leffaa katsellessa. -Tontsan kaa tuli katsottua -itse ensimmäistä kertaa, vuonna '93 valmistunut toimintatrilleri True Romance (Kuva oikealla). -Kelpo pätkähän se oli -ainakin paljon tähtiä mukana, mm. päätähdet Christian Slater ja Patricia Arquette -Slaterin isän roolissa itse Dennis Hopper ja pahiksena joka ampuu Hopperin, itse Christopher Walken. -Tähtiä siis piisaa. -Takas Suffeleihin, ne olivat yhdet tämän päiväisistä ostoksista, kuten esikatselukuvasta saattoi nähdä. -Siinäpä vasta tärkeä tieto. -Mutta tulipahan ainakin tekstiä repäistyä. Se on pääasia. -Tekstiä pitää olla paljon -vaikka sitten pelkkää paskan jauhantaa, ei niin väliä.

Jotta saadaan vielä hitusen lisää tekstiä
tähän, niin voisin lyhyesti tähän selostaa jotain leffasta ja antaa arvosanan -ikäänkuin pienimuotoinen leffa-arvostelu. -Elikkä tarina lyhyesti: -Christian Slater on sarjakuvakaupan myyjä, joka yhtenä päivänä ollessan elokuvissa tutustuu kauniiseen Patricia Arquetten näyttelemään neitokaisen. -Slaterille paljastuu, että nainen onkin puhelintyttö ja että heidän kohtaaminen ei ollut aivan sattumaa. -Tämä tieto ei vielä haittaa Slateria, mutta kun tyttö kertoo, että hänen parittajansa, jota näyttelee mainio Gary Oldman -on piessyt tyttöä, niin siitäkös Slater pillstuu. No nyt ei kyllä tullut selostettua lyhyesti. Eli jätetään loput kertomatta ja annetaan joku arvosana leffalle. -No kyllä se melkein täyden pisteen leffa oli. -En nyt käytä hymiöarvosanoja kun tämä nyt mikään varsinainen arvostelu ole, mutta joops. Ihan kelpo leffa -paikoin ehkä tylsä, mutta silti hyvä. -Eiköhän tähän nyt tullut riittävästi tekstiä...? -Ehkä joo. Kiitoksia.

Ei kommentteja:

Päivän juoma: Fizz Original Dry

Oli jälleen sunnuntaisaunat porukoilla ja otin saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovel...