perjantai 3. heinäkuuta 2009

Crossing Over arvostelut

Crossing Over

Ohjaus: Wayne Kramer
Pääosissa: Harisson Ford, Ray Liotta, Cliff Curtis, Ashley Judd ja Jim Sturgess
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa USA
Genre: Draama
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 113 min
Arvosana: :)

Elokuvassa seurataan muutaman maahanmuuttajan epätoivoista eloa Yhdysvalloissa. -Kuinka australialainen tv-tähti (Alice Eve) yrittää epätoivoisesti saada töitä yhdysvaltojen puolella. Kuinka korealaisperheen poika (Justin Chon) ajautuu rikolliselle tielle ennen saamista amerikan kansalaisuutta. Lisäksi seurataan vielä paria muuta maahanmuuttajaa ja niiden ongelmia. -Juonesta ei nyt oikein tämän selvemmin kerrottua. -Elikkä, eiköhän siirrytä sitten niihin arvosteluihin.

Harisson Ford (kuvassa) johtaa loistavaa näyttelijäkaartia, joihin lukeutuu mm. mainio Ray Liotta ja myöskin erittäin hyvä naistähti, Ashley Judd. -Sivuosassa nähdään mm. elokuvista Sivulliset uhrit ja 10.000 B.C. tuttu Cliff Curtis.
Leffa on suurimmalta osin pelkää tylsää pälätystä,
joten se tiputtaa leffalta hieman pisteitä -arvosanan täten ollen (:)) hymiö, joka on kuitenkin vielä hyvä. Jota leffa ainakin tarinaltaan olikin. -Onneksi kuitenkin oli myös sitä kaivattua ammuskelua pistetty yhteen väliin, niin leffa pelastui sentään suurelta tylsyydeltä. -Ammuskelu aina nostaa mielenkiintoa -tässäkin pätkässä meinasin paikoin nukahdella sen takia, että liikaa pelkkää höpöttämistä. -Mutta tarina kuitenkin oli mukiin menevä, ja näyttelijäsuoritukset hienoja itse kultakin, jopa näiltä hieman tuntemattomammiltakin tähdiltä. -Harmi tosiaan, että oli vain liian pitkästyttävä paikoin. Mutta kyllä ehdottomasti DVD kamaa, draamahyllyyn ja Harisson Ford kokoelmiin -ehdottomasti.

Ei kommentteja:

Salatut elämät

Jakso 4581: Matiaksella menee shoe kurkkuun. Matias-hahmo todistaa ryöstötilanteen..., mutta jäätyy täysin.