perjantai 17. heinäkuuta 2009

Harry Potter and the Half-Blood Prince arvostelut

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Ohjaus: David Yates
Pääosissa: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rubert Grint, Michael Cambon, Maggie Smith, Alan Rickman, Helena Bonham Carter, Jim Broadbent, Robbie Coltrane ja Timothy Spall
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA/UK
Genre: Fantasiaseikkailu
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 153 min
Arvosana: :/

Nyt meni leffan tarina tässä Potter seikkailussa täysin ohi, joten siirtykäämme suoraan niihin arvosteluihin. -Arvosteluista selvinneekin miksi näin tuppasi nyt käymään, että juoni ei auennut. -Eikun selvittelemään asiaa.




Juoni meni tosiaan aivan ohi tälläkertaa ja syynä siihen on, että minua vaivasi koko leffan ajan elokuvan laimeus. -Potterit on selvästi aloittaneet alamäkensä edellisenkin leffan (HP and the Order of Phoenix) ollessa melkoinen pettymys. -Paikoittaiset hienot tehosteet, joita tässä leffassa oli mielestäni nyt vähemmän -pelastivat jokseenkin leffan saamasta sitä huonointa hymiötä, eli (:x). -Tehosteiden ansiosta leffa ansaitsee siis (:/)., joka ei ole kyllä hyvä sekään. -Jos nyt kuitenkin innostun hankkimaan Potterit DVD:lle -neljänteen asti kuitenkin vielä todella hyviä, niin kai sitten sarjan huonoimmatkin on kai siinä vaiheessa hankittava. -Ainakin mikäli jos tulee boksi missä kaikki Potterit. -Ekoja Pottereita nimittäin huvittaisi nähdä uudestaan.

Ei kommentteja:

Salatut elämät

Jakso 4581: Matiaksella menee shoe kurkkuun. Matias-hahmo todistaa ryöstötilanteen..., mutta jäätyy täysin.