tiistai 4. elokuuta 2009

The Taking of Pelham 123 arvostelut

The Taking of Pelham 123

Ohjaus: Tony Scott
Pääosissa: Denzel Washington, John Travolta, Luis Guzmán, John Turturro ja James Gandolfini
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA/UK
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 121 min
Arvosana: :)

Tavallinen päivä New Yorkissa muutuu hetkessä kaoottiseksi kun joukko rikollisia kaappaa metrovaunun -Pelham 123. Metroliikenteen tarkkailija Walter Garberin (Washington) työpäivä muutuu samassa panttivankineuvotteluksi kun kaappausta johtava rikollinen, Ryder (Travolta) tahtoo juuri hänen järjestämän hänelle pyytämänsä lunnasrahat. Garberilla on tunti aikaa toimittaa rahat tai Ryder alkaa tappamaan panttivankeja yksi kerrallaan. -Taistelu aikaa vastaan on alkanut.

Odotin John Travoltalta paluuta Broken Arrowin ja Face/off elokuvien kaltaisiin pahissuorituksiin, mutta tässä se oli kyllä enemmän Punisher tasoa, eli aika tylsä. Denzel Washington sen sijaan oli tuttuun tapaansa loistava roolissaan. Ei ehkä parhainpia kuitenkaan, mutta silti ei ainakaan muuttunut huonompaan suuntaan vaan sama hyvä tahti jatkuu. -John Travoltan löysäilyn ja muutenkin paikoittaisen tylsyytensä takia leffa ansaitsee (:)) hymiön, joka on kuitenkin vielä hyvä, mutta muutamilla tylsyyksillä. -DVD:lle ehkä sitten tarjousleffana -ei ollut aivan uutuutena hankittavan arvoinen.

Ei kommentteja:

Päivän juoma: Fizz Original Dry

Oli jälleen sunnuntaisaunat porukoilla ja otin saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovel...