lauantai 24. lokakuuta 2009

Falstaff arvostelut

Tarviiko arvosteluissa perinteisesti näkyviä tietoja tähän enää kirjoittaa kun ne on kaikki selvästi luettavissa oheisissa kuvissa...? - Ja nyt siis tarkoitin sitä luetteloa ohjaajasta..., näyttelijöistä..., tuotantovuosista jne... -Joo..., ehkä jätetään tälläkertaa valiin ja siirrytään suoraan niihin arvosteluihin. -Yks juttu vielä..., että tarinan juonisepityksenkin voi lukaista alemmasta kuvasta -senkin voin jättää itse kirjoittamatta siis. -Arvosteluihin siis..

No olihan se yllätys hyvä kokemus -vaikka en nyt mennykkään sinne ihan suurimmalla innolla. -Lavasteet olivat vaikuttavat ja näyttelijät olivat kyllä kieltämättä hyvin lahjakkaita -kyllä taytyy sanoa. -Ja huolimatta pitkästä kestostaan -2 h 35 min..., niin nopeasti kuitenkin eteni ja onneksi oli yksi väliaikakin ängetty väliin. -Arvosana täten on (:)) -hymiö..., joka on kuitenkin hyvä. -Miinusta..., jonka ansiosta pisteitä tippuilee on että sielä oli karsea tekstitystsydeemi..., jonka seuraaminen oli kyllä hankalaa -varsinin melkein eturivistä. -Näyttämön katossa oli sellanen palkki mihin nää tekstit heijastettiin -sitten oli tosi kiva välillä yrittää lukea niitä käännöksiä ja samalla seurata esitystä. -Mutta muutoin oli kyllä ihan jees kokemus. -Ja mutta siitä huolimatta sai kyllä olla eka -ja viimeinen kerta -kuitenkaan niin hyvä kokemus ollut..., että uudelleen haluisin kokea.

2 kommenttia:

matsku84 kirjoitti...

Mun ensimmäinen ja viimeinen oopperakokemus joitain vuosia sitten ansaitsis kyllä paskimman hymiön yhdestä ikävästä seikasta johtuen: Mua pieretti koko oopperan ajan ihan vietävästi :x... :D... :(. Oli kyllä semmosta tuskaa sitä pidätellä että huh-huh :x. Väliajalla sentään pääsin vessaan päästämään semmosen paukun että seinät helisi :D, mutta sit toisella puoliajalla alko taas pierettää :x... TSII-SYS!

Shiraz kirjoitti...

Multa on vielä oopperat kokematta :/, mutta, no tuskin tulen ikinä kokemaan ja hyvä niin :saint:, OU FUCKING YEAH B)!

Salatut elämät

Jakso 4581: Matiaksella menee shoe kurkkuun. Matias-hahmo todistaa ryöstötilanteen..., mutta jäätyy täysin.