lauantai 28. marraskuuta 2009

The Hurt Locker arvostelut

The Hurt Locker

Ohjaus: Kathryn Bigelow
Pääosissa: Jeremy Renner, Anthony Mackie, Brian Geragthy, Guy Pearce, David Morse, Ralph Fiennes ja Evangeline Lilly
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA
Genre: Sotaelokuva
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 131 min
Arvosana: :/

USA:n armeijan pomminpurkaja Matt Thompson (Pearce) saa surmansa pomminpurkuoperaatiossa Irakissa. -Hänen tilalle värvätään kokenut pomminpurkaja -William James (Renner). -Vaaralliset operaatiot voivat jatkua.
--Siinä nyt jonkinverran mitä sain irti leffan juonesta. -Arvosteluissa selvinnee syy -miksi juoni meni hieman hykkaan.

Elkuvan alussa oli leffan ainoa hyvä kohtaus -sitten pamahti sellaiset pitkästyttävyydet että huh-huh. -No oli siinä paikoin muutama hieno tulittelukohtaus jne.., mutta muutoin jäi kyllä aika laimeaksi. -Ei
kyllä yhtään sellainen mitä odotin. -Parhaat palat tuli nähtyä trailerissa. -Niin, ja se syy miksi juoni pääsi menemään hieman ohi. -No koska satuin nukahtelemaan aika hemmetin monessa kohtauksessa. Kyllä nyt on annettava (:/) hymiö..., joka on toiseksi huonoin -aika paha maku jäi suuhun leffasta. -DVD:lle voi kuitenkin tarjousleffana harkita jos se vaikka kotona katsottuna olisi hieman parempi mitä muisteli. -Ja vielä yksi valitus tähän loppuun -joka on nyt silleen melko turhasta aiheesta. -No leffan kaksi tuttua nimeä..., Guy Pearce -ja Ralph Fiennes eivät esiintyneet paljon paskaakaan leffassa. -Mutta eipä nyt sen enempää sanota mitään ettei spoilata vahingossa mitään.

Ei kommentteja:

Salatut elämät

Jakso 4581: Matiaksella menee shoe kurkkuun. Matias-hahmo todistaa ryöstötilanteen..., mutta jäätyy täysin.