perjantai 8. tammikuuta 2010

DVD uutuudet: Dark Label, Season 1

Tämä oli kyllä helmi löytö Anttilasta. -Dark Label, Season 1 kauhuboksi joka sisältää seuraavat 12 kauhupätkää...
...
The Gravedancers

Ikinä nähnyt saati kuullutkaan koko elokuvasta..., mutta luettuani juonisepityksen leffan takakannesta -vaikutti se kyllä ihan mielenkiintoiselta. -Pääosissa nähdään ainakin hyvä näyttelijä, mm. TV-sarjasta Prison Brake -Pako ja leffoista Blade Trinity -ja Primeval tuttu Dominic Purcell.
...
Tyttö Kellarissa

Tämäkin leffa on ennennäkemätön ja varmaan pysyisi sellaisena ilman boksia. -Koska yksittäisenä en olisi iki päivänä hankkinut ihan mitä tahansa kauhupätkää..., mutta boksissa monen muun kauhupätkän kanssa kelpaa ja tulee jopa katsotuksi.
...
Hatchet

Taaskin näkemätön ja vähän sellainen etten kyllä yksittäisenä olisi harkinnutkaan..., mutta näin boksin yhtenä kappaleena kelpaa kokoelmiin ja nähtäväksi. -Sama virsi luultavasti muissakin esiteltävissä elokuvissa..., mutta esitelläänpä silti.
...
Unrest

Juu..., sama virsi tässäkin. -Näkemätön jne.. -Viitsiikö näihin loppuihin laittaa edes mitään muuta kuin linkin itse leffaan kun kaikki boksin leffat ovat ennennäkemättömiä ja sellaisia etten yksittäisenä kyllä hankkisi. -Joo..., niin mä teen. -Loput leffat listataan tohon pelkät nimet linkkeineen -ja listän jälkeen sitten joku sepitys vielä loppuun.
...

-Deep Fear (Unearthed)
-Rotterweiler
-Storm Warning
-8 Legs (Arachinid)
-Frontier(s)
-Black Water
-KM 31
-Inside
...

Maltan tuskin odottaa Dark Label, Season 2 halpenemista samaan sopivaan ostohintaan 9,95. -Siinä näkyi olevan hieman parempia kauhupätkiä kuin tässä ykkösboksissa. -Mutta sitten heti kun halpeneminen on tapahtunut niin ei pienintäkään epäröintiä sen hankinnassa.

Ei kommentteja:

Salatut elämät

Jakso 4581: Matiaksella menee shoe kurkkuun. Matias-hahmo todistaa ryöstötilanteen..., mutta jäätyy täysin.