keskiviikko 6. tammikuuta 2010

The Road arvostelut

The Road

Ohjaus: John Hillcoat
Pääosissa: Viggo Mortensen, Guy Pearce, Charlize Theron, Robert Duvall, Molly Parker ja Kodi Smit-McPhee
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA
Genre: Trilleri
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 111 min
Arvosana: :)

Maailma on lakannut olemasta. -Eläimet ovat kuolleet sukupuuttoon. -Maanjäristykset ja muut luonnonilmiöt ovat ravistelleet luontoa. -Tässä maailmassa ihmiset ovat jakautuneet kahteen ryhmään -pahis ihmisiin, jotka metsästävät muita hyvis ihmisiin kuuluvia -tappavat ja syövät heidät. -Vaimonsa (Theron) menettänyt mies (Mortensen) pienen poikansa (McPhee) kanssa kuuluvat hyvis ihmisiin -ja he yrittävät selvitä etsimällä ruokaa ja suojaa. -Samalla he joutuvat pakoilemaan murhanhimoisia pahis ihmisiä. -Selviytyäkseen pitää vain pysyä pois tieltä.

Hyvä tarina ja hyvät näyttelijät eivät jaksaneet pitää mielenkiintoa yllä joten siksi pitää antaa (:)) -hymiö, joka nyt kuitenkin on vielä hyvä, mutta parempikin olisi saanut olla. -Jännittäviä hetkiä kuitenkin riitti ja draamaakin sopivasti. Mietin välillä miltä tuntuisi itse asua sellaisessa maailmassa mitä leffassa elettiin. -Se oli kuitenkin esitetty leffassa hyvin -kurjat oltavat missä itsemurha oli ainoa vaihtoehto kun kaikki oli jo menetetty. -Ajattelin tosiaan itteni siinä tilassa ja se kyllä toi lisä jännitystä leffaan. -Mutta paikoittaisen pitkästyttävyytensä ansiosta kuitenkin tippuu vähän pisteitä. -DVD:lle voisi kuitenkin ehkä harkita, mutta vasta tosin tarjousleffoista.

Ei kommentteja:

Päivän juoma: Fizz Original Dry

Oli jälleen sunnuntaisaunat porukoilla ja otin saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovel...