sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Ostosten esikatselu

 En sitten eilen saanutkaan aikaiseksi/-edes jaksanut blogata näitä ostoksia. -No tänään sitten. -Tässä voin jo mainita noista ruokaostoksista. Tuossa yksi päivä tuli poikettua Lidlissä mistä tuli poimittua mukaan nuo Alfredon Inferno pizzat. -Aika hemmetin tuskallista oli syödä -niin tulinen kyllä oli.
Täten säästinkin toisen pizzan -ja Tontsalta lähteneen idean perusteella pistin toisen pakastepizzoista eilen tekemäni omatekoisen pizzani täytteeksi. -Tein siis niin ison pizzapohjan että se pakastepizza mahtui kokonaisena sen keskelle jättäen reunoille vielä tilaa muille aineksille. -Jotka näkyvätkin tässä toisessa kuvassa. -Tuli mm. ostettua kokonainen valmiiksi paistettu broileri mistä osan otin pizzaa varten täytteeksi. -Perus juustot -ja tomaattipyreet ja sitten tollasta Mexicana chili BBQ-kastiketta tuli myös ostettua pizzaa varten. -Vehnäjauhot oli lopussa -joten sitäkin oli sitten ostettava. -Loput ostokset esittelenkin sitten erikseen.

Ei kommentteja:

Päivän juoma: Fizz Original Dry

Oli jälleen sunnuntaisaunat porukoilla ja otin saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovel...