lauantai 23. helmikuuta 2008

National Treasure: Book of Secrets arvostelut

National Treasure: Book of Secrets

Ohjaus: Jon Turtletaub
Pääosissa: Nicolas Cage, Jon Voight, Diane Kruger, Ed Harris, Harvey Keitel, Justin Bartha, Helen Mirren ja Bruce Greenwood
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 124 min
Arvosana: =)


Seikkailija Ben Gates (Cage) saa isänsä (Voight) kanssa kuulla tyrmistyttävän uutisen, että heidän esi-isänsä olisivät muka olleet mukana Abrhaham Lincolnin salamurhassa. -Puhdistaakseen sukunsa maineen Ben kääntyy vanhojen tuttujensa -Riley Poolen (Bartha) ja Abigail Chasen puoleen. -Kannoillaan heillä on ilkeä Mitch Wilkinson (Harris), joka toi heille tietoisuuteen Gatesin suvun salaisuuden. -Kyseessä ei ole nimittäin ainoastaan suvun maineen puhdistus, vaan aarrejahti -ja aarteesta ovat kiinnostuneet niin Gates kuin Wilkinson. -Vihjeitä seuraten Gates lähestyy yhä enemmän äärretta, mutta vihjeitä tulkitakseen hän tarvitsee apua äidiltään (Mirren) ja saadakseen viimeisen vihjeen, hänen on päästävä lukemaan presidenttien salaista kirjaa -ja täten hän joutuu kidnappaamaan itsensä Yhdysvaltain presidentin (Greenwood). -Hurja seikkailu voi alkaa.

National Treasure: Book of Secrets jatkaa mainiosti samalla meiningillä kuin ekassa elokuvassa, vielä jopa paljon hauskempana paikoittain. -Leffa kuitenkin ansaitsee vain (=)) hymiön eikä (:D)), sillä paikoin se oli vähän pitkästyttäväkin. -Mutta ehdottomasti DVD:lle ykkösen kanssa samaan aikaan. Ei TOD sovi puuttua kokoelmista. Suosittelen lämpimästi.

Ei kommentteja:

Salatut elämät

Jakso 4581: Matiaksella menee shoe kurkkuun. Matias-hahmo todistaa ryöstötilanteen..., mutta jäätyy täysin.