lauantai 23. helmikuuta 2008

Rambo arvostelut

Rambo

Ohjaus: Sylvester Stallone
Pääosissa: Sylvester Stallone, Julie Benz, Matthew Marsden, Graham McTravish ja Reynaldo Gallegos
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-18
Kesto: 91 min
Arvosana: :D


John Rambo (Stallone) on vetäytynyt Thaimaan viidakoihin pyydystämään käärmeitä ja elämään rauhallista elämää. Rambon apua kuitenkin tarvitaan, kun joukko pelastusarmeijan työntekijöitä pyytää häneltä venekyydin Burmaan pelastamaan kylän ihmiset ennen kuin heidät teurastetaan kaikki. -Rambo ei aluksi suostu mukaan retkelle, mutta taipuu pian. -Reissusta tulee kuitenkin kaikkea muuta kuin pelastusreissu ja pian ovat itse pelastajat pelastattevia. -Hallitus lähettää tiimin koulutettuja palkkasotureita pelastustoimiin ja Rambo lyöttäytyy mukaan järeämmillä aseilla.

TOD LOiSTavaa mäiskettä. Ei hetkeäkään levähdystaukoa. -No ei sentäs. Saa siinä välillä rentoutua. -Mutta loppua myöten leffa on pelkkää ryskettä ja räiskettä, että aikoihin nähty. -Stallone tekee vahvan paluun toimintaleffojen pariin. Viimeinen kunnon actionrymistely taisi olla vuoden '95 Judge Dredd. -Ja "kunnon" actionryskeellä tarkoitin isoja räjähdyksiä ja ammuskelua. -Ja sitä kyllä tässä leffassa riitti. -TOD ansaitsee (:D) hymiön. -Siis mikäli haluaa vain kunnon paukkeen puolesta mennä katsomaan leffan. -Kyllä suosittelen.

Ei kommentteja:

Päivän juoma: Fizz Original Dry

Oli jälleen sunnuntaisaunat porukoilla ja otin saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovel...