keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Transformers -Revenge of the Fallen arvostelut

Transformers -Revenge of the Fallen

Ohjaus: Michael Bay
Pääosissa: Shia LaBeouf, Megan Fox, Hugo Weaving, Peter Cullan, Isabel Lucas, Josh Duhamel, John Turturro, Rainn Wilson, Tyrese Gibson ja Kevin Dunn
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 150 min
Arvosana: =)

5. heinäkuuta 2007 arvostelin ensimmäisen Transformers elokuvan, enkä saanut juonesta irti paljoa mitään. -Samoin käy tämän jatko-osan kanssa -en tiedä miten aloittaisin tarinan sepittämisen. -Enkä kyllä mielelläni haluaisi tuhlata liikaa aikaa siihen. -Täten taidan siirtä suoraan itse arvosteluihin, kuten tein kaksi vuotta sitten ykkösleffan arvosteluissa.

Ja kuten ykkösleffan arvosteluissa, myös tässä pitää hieman valittaa leffan liian lapsekkaasta huumorista. -Liikaa oli taas mielestäni ängetty "heko heko"-huumoria. -Kyllähän siinä paikoin sai nauraa, mutta välillä oli sellainen tunne, että miksi. -Loppua kohden leffa kuitenkin muuttui totisemmaksi ja toiminta oli kuitenkin koko ajan sen verran viihdyttävää, niin voikaamme antaa huumorilataukset anteeksi.

Ykkösestä tutut näyttelijät suoriutuivat jälleen kiitettävästi rooleistaan, mm. pääosan Shia LaBeouf (kuva vasemmalla) ja Megan Fox tekivät hyvää työtä. Shian vanhempien rooleissa nähtiin jälleen verrattoman hauskat Kevin Dunn ja Julie White, jotka olivat jopa hauskempia tälläkertaa kuin edellisessä osassa. -Myös John Turturron tulkitsema hahmo oli humoristisempi kuin ykkösessä. -Tosiaan, liiallisen huumorin takia pisteitä taas tippuu, mutta siihen (=)) hymiöön, joka on kuitenkin se toiseksi paras, eli ei mitään hätää -kyllä kelpaa DVD kokoelmiin ykkösen seuraksi ja kyllä, suosittelen myös teattereissa nähtäväksi.

Ei kommentteja:

Salatut elämät

Jakso 4581: Matiaksella menee shoe kurkkuun. Matias-hahmo todistaa ryöstötilanteen..., mutta jäätyy täysin.